Oryginalne włoskie lody orzechowe z mlekiem bez laktozy i orzechami laskowymi. Produkt zawiera glukozę i galaktozę powstałe w wyniku rozbicia laktozy. Idealna propozycja dla szukających prawdziwego włoskiego smaku, nie wykluczając osób z lekką i średnią nietolerancją laktozy lub z nietolerancją glutenu. Każdy ma prawo do odrobiny przyjemności. Producentem lodów Casa del Gelato jest włoska rodzinna firma, z wieloletnimi tradycjami w produkcji lodów rzemieślniczych. Dzięki połączeniu doświadczenia, starych rodzinnych receptur i innowacyjności w produkcji, lody wytwarzane przez Casa del Gelato można znaleźć w wielu krajach na świecie.
CASA DEL GELATO Lody z orzechami laskowymi Bez laktozy
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.