Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser mozzarella niedojrzewający w zalewie.
składniki sera: mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna
składniki zalewy: woda, sól
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 0 | 0 |
Wartość energetyczna (kcal) | 0 | 0 |
g
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 260
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 158
Wymagana szerokość na półce 134
Wymagana głębokość na półce 29
Wysokość 158
Szerokość 134
Głębokość 29
Wymiar liczbowy 240
Masa po odsączeniu 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji sera mozzarella. Masa netto sera bez zalewy: 150 g (10 szt. x 15 g)
Letnia sałatka z mozzarellą Składniki: - opakowanie sera Mozzarella mini z Mlekovity, - 8 dojrzałych pomidorów, - ogórek, - główka zielonej sałaty, - pieczywo tostowe, - oliwa z oliwek, sól, pieprz, bazylia. Wykonanie: Warzywa umyć, osuszyć. Ogórek ze skórką pokroić w cienkie plasterki. Pomidory przekroić na połówki. Liście sałaty podrzeć na spore kawałki i ułożyć w salaterce. Rozkładać w salaterce pomidory, plasterki ogórka i osączone z zalewy kuleczki mozzarelli. Przyprawić oliwą z oliwek, solą i pieprzem oraz listkami bazylii. Podawać z ciepłym pieczywem tostowym.
Mlekovita
Marka | Mlekovita |
SM Mlekovita ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska Podhalański Zakład Produkcyjny w Zakopanem
SM Mlekovita ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska www.mlekovita.com.pl
www.mlekovita.com.pl