Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku.
gwarancja jakości
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Seler | Może zawierać |
Zboża zawierające gluten | Może zawierać |
Jaja | Może zawierać |
Mleko | Może zawierać |
Gorczyca | Może zawierać |
Soja | Może zawierać |
Wymiar liczbowy 8
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Zapakowano w | Polska |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 12
g
Średnia miara (e)
polski
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
Wymagana wysokość na półce 143
Wymagana szerokość na półce 109
Wymagana głębokość na półce 10
Wysokość 143
Szerokość 109
Głębokość 10
GTIN 05900084253970
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Kamis
Marka | Kamis |
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku. Więcej inspiracji znajdziecie na: Facebook: Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl
Zapakowano w Polsce
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku.
Nazwa funkcjonalna Papryka ostra piri piri
Wariant cała
McCormick Polska S.A.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
www.kamis.pl