Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny Milko jest doskonałym dodatkiem do dań obiadowych i bazą, którą można wykorzystać do przygotowania deserów. Równie dobrze smakuje sam. W gorące dni schłodzony zapewni orzeźwienie, zimą natomiast polecany w temperaturze pokojowej.
Kefir naturalny Milko powstaje w specyficznym procesie fermentacji. Dzięki temu zawiera witaminy i ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu biotyny białka oraz wapń. Jest także bogaty w unikalne bakterie, które uzupełniają mikroflorę bakteryjną i poprawiają trawienie.
Kefir naturalny Milko:
mleko
żywe kultury bakterii kefirowych
naturalny
Wymiar liczbowy 330
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Karton |
Waga brutto 374
ml
2
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
inne
polski
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 8
FSC - Mieszany, Tektura, FSC C014047 Tetra Pak wybiera FSC
Milko
Marka | Milko |
FSC
Wyprodukowano w Polsce