Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MORLINY Boczek wędzony to najwyższej jakości boczek, który nadaje się do bezpośredniego spożycia na kanapkach, a także do obróbki termicznej. Można go smażyć i piec. Jest doskonałym dodatkiem do sałatek i dań na bazie jajek, a także farszy i dań głównych jak np. szparagi w boczku, pizza i zapiekanki makaronowe bądź ziemniaczane.
Boczek wędzony jest dość tłusty i zawiera sporo cholesterolu, dlatego warto uważać z jego spożywaniem. Zawiera jednak dużo witamin z grupy B oraz łatwo przyswajalnego dla organizmu białka, który jest naszym głównym budulcem.
50% więcej boczku*
świeże - szczelnie zapakowane
idealny do smażenia - zawsze kruchy i chrupiący
* niż w standardowym opakowaniu
boczek wieprzowy 96 %
regulator kwasowości: mleczan sodu
sól
stabilizatory: trifosforany
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
aromaty dymu wędzarniczego
kultury bakterii
substancja konserwująca : azotyn sodu
Produkt może zawierać: soję, mleko i produkty pochodne (w tym laktozę), gorczycę, seler.
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Tacka |
Waga brutto 162
g
Średnia miara (e)
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Marka | Morliny |
Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny
Produkowane w Polsce. Pochodzenie podstawowego składnika: UE
Animex Kutno Sp. z o.o.
Oddział K1 w Kutnie ul. Intermodalna 8, 99-300 Kutno
Animex Kutno Sp. z o.o., Oddział K1 w Kutnie ul. Intermodalna 8, 99-300 Kutno
Animex Kutno Sp. z o.o., Oddział K1 w Kutnie ul. Intermodalna 8, 99-300 Kutno