Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto drożdżowe z dużą ilością maku.
Ciasto makowiec Putka to wyjątkowe ciasto drożdżowe z dużą ilością maku. Wykonywane jest tylko z najwyższej jakości składników. Stanowi nieodłączny element polskich stołów podczas świąt. Doskonale smakuje w towarzystwie kawy.
Makowiec Putka tworzony jest według tradycyjnej receptury. Posiada ciekawy, lekko słodkawy smak z wyczuwalną nutą skórki pomarańczowej. Sprzedawany jest w wygodnym opakowaniu z tworzywa sztucznego.
Ciasto makowiec – coś słodkiego nie tylko na święta:
masa makowa (54%) (mak (23%), cukier, JAJA, jabłko, woda, rodzynki,
skórka pomarańczowa, skrobia ziemniaczana, aromat migdałowy), mąka PSZENNA,
cukier, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, ORZESZKI ARACHIDOWE, drożdże, mak (1%), olej rzepakowy, MLEKO w proszku,
sól, aromat waniliowy, barwnik: karoteny.
Pszenica | Zawiera |
Jaja | Zawiera |
Mleko | Zawiera |
Soja | Zawiera |
Orzechy | Zawiera |