Ser do smarowania
Białe, topione, czyste, z dodatkami, z mleka krowiego, koziego – wybór serków do smarowania pieczywa w naszej ofercie jest naprawdę duży.
Proponujemy sery różnych producentów
  • Hochland

  • Piątnica

  • Arla

  • Łaciaty

  • Naturek

  • Kiri

  • Tartare

  • Kraft

Klasyczny, śmietankowy smak to zaleta tradycyjnych, białych serków. Doskonale nadają się do smarowania różnego rodzaju pieczywa. Ich wielką zaletą jest uniwersalność. Możesz je podawać z najróżniejszymi dodatkami
  • posypać szczypiorkiem i inny ziołami

  • ułożyć na nich plasterki rzodkiewki, ogórka, pomidora i wszystkie inne ulubione warzywa

  • dodać na wierzch wędzonego łososia i szczypiorek – to wyjątkowo udane połączenie

  • spróbować białego sera ze słodkimi dodatkami, na przykład ulubionym dżemem lub miodem.

Wybór serków białych lub tych wymieszanych z dodatkami jest naprawdę duży.
Innym rodzajem serka do smarowania są sery topione, które także znajdują się w naszej ofercie. One również smakowicie urozmaicą przygotowane kanapki, a także świetnie sprawdzają się podczas gotowania. Mogą stanowić dodatek do aromatycznych serowych sosów lub zup. Masdamer, Gouda czy Emmentaler to fantastyczne smaki serów, które teraz mają wygodną formę do smarowania.
Jeśli gustujesz w serach z mleka koziego śpieszymy z informacją, że one również znajdują się w naszej ofercie.