Ładowanie...
Crispbread
1 pc
12 pcs
Best before 01-01-2020
Best before 31-03-2020
Best before 01-01-2020
1 pc
12 pcs
Best before 28-02-2020
Best before 31-12-2019
Best before 29-02-2020
Best before 10-01-2020
1 pc
10 pcs
Best before 30-04-2020
Best before 30-01-2020
Best before 31-10-2019
1 pc
10 pcs
Best before 31-05-2020
1 pc
12 pcs
Best before 29-02-2020
Best before 31-01-2020
Best before 13-04-2020
Best before 18-04-2020
Best before 16-04-2020
Pieczywo chrupie to lekki i dietetyczny odpowiednik klasycznego pieczywa. Przyjemnie chrupie i doskonale smakuje z najróżniejszymi dodatkami. Dzięki dużej ilości zbóż, pieczywo chrupie jest świetnym źródłem błonnika i węglowodanów, które długo uwalniają energię. Jest zdecydowanie mniej kaloryczne niż tradycje chleby czy bułki, dlatego chętnie wybierają je osoby na diecie redukcyjnej. Wybór chrupkiego pieczywa jest naprawdę duży. Możemy wybierać spośród różnych producentów
  • Wasa
  • Sonko
  • Fiorentini
  • Papagrin
  • Sante
oraz różnych smaków – w zależności od użytych ziaren
  • pieczywo żytnie
  • z sezamem
  • zawierające mieszankę 7 zbóż
  • razowe
  • z orkiszem
  • słoneczkiem i wiele innych rodzajów.
Pieczywo chrupkie z powodzeniem zastąpi tradycje pieczywo – zarówno podczas domowego śniadania jak i szykowania kanapek do pracy czy szkoły. Możemy posmarować je tłuszczem lub białym serkiem i układać na nich różne pyszne kompozycje. Świetnie smakują zarówno z szynką i serem, jak i plastrem wędzonego łosia. Będą znakomite z dodatkiem dżemu czy powideł – są naprawdę uniwersalne. Po ich specjalne odmiany mogą się gać osoby na diecie bezglutenowej. Krążki kukurydziane, ryżowe czy chleb lniany to propozycje dedykowane osobom nietolerującym glutenu. Dzięki nim również zjedzą pyszne śniadanie, bez obaw o swoje zdrowie.