Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca, z dodatkiem białek mleka. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Plastry o średnicy ok. 40mm cięte nożem falistym, grubość plastrów ok. 2 mm zapakowane w prostokątne tacki z folii barierowej, termozgrzewalnej w atmosferze ochronnej.
Oczka tłuszczu równomiernie rozmieszczone w plastrze, tworzące mozaikę, plaster falisty, barwa tłuszczu od białej do jasno kremowej, mięsa od czerwonej do ciemnoczerwonej, powierzchnia plastrów błyszcząca, tłusta dopuszczalne pojedyncze otwory powietrzne.
Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawa (zawiera aromaty, białka mleka (łącznie z laktozą), barwnik: annatto,) glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe. Do wytworzenia 100g produktu zużyto 160g mięsa wieprzowego.