Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Isola Bio posiada ogromny areał ziemi we Włoszech, gdzie uprawia zboża i soję z których następnie produkuje napoje. To daje gwarancję najwyższej jakości składników. Dodatkowo, cały proces produkcji jest zrównoważony: energia używana do produkcji jest w części odzyskiwana i używana ponownie, reszta pochodzi z odnawialnych źródeł, w tym własnych paneli słonecznych. Woda używana przy produkcji w 91% trafia do gotowych produktów oraz wraca do gleby poprzez system nawadniania pól; jedynie niecałe 9% trafia do kanalizacji. Odpadki roślinne powstałe przy produkcji napoju roślinnego trafiają do okolicznych farm jako wartościowy pokarm dla zwierząt. Produkty Isola Bio są w 100% ekologiczne, oraz posiadają certyfikat koszerności.
Krem do Gotowania Sojowy Bezglutenowy BIO Isola ma delikatny smak, który dobrze pasuje do sosów ale także do przygotowywania deserów. Idealna kremować i płynna konsystencja sprawiają, że jest to klasyczny produkt w kuchni. Lekki smak nadaje się do każdego dania wzbogacającego je. Znakomicie nadaje się zarówno do pikantnych potraw i słodkich dekoracji, jak i do pomysłowych sosów.
woda, włoska SOJA* 12,3%, olej słonecznikowy* tłoczony na zimno, maltodekstryna z kukurydzy*, syrop ryżowy*, substancja zagęszczająca: guma guar, guma ksantanowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalny aromat*.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przed otwarciem wstrząsnąć. Po otwarciu przechowywać w lodówce.