Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi z pieczarkami i podgrzybkami:
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
bez konserwantów
cienkie, delikatne ciasto
leśne grzyby
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól, kurkuma
nadzienie: pieczarki (52 %), włoszczyzna (pietruszka, seler, por, marchew), podgrzybek brunatny (10 %), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, mąka ryżowa, przyprawy
Zawartość nadzienia: 38 %
Mogą zawierać mleko i soję.
konserwanty | Nie zawiera |
Mogą zawierać mleko i soję.
Wymiar liczbowy 450
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 461
g
Średnia miara (e)
Dbaj o naturę! Wrzuć do żółtego pojemnika
2
Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6°C: 1 tydzień - w temperaturze -12°C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Zamrażać w -6°C.
Pierogi z grzybami dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierogi z grzybami z sosem sojowym Gorące pierogi maczaj w sosie sojowym wymieszanym z octem ryżowym, czosnkiem i sezamem. Pierogi z grzybami, czosnkiem i szczypiorkiem Zrumień świeże grzyby z cebulką, czosnkiem i szczypiorem i nałóż na ugotowane pierogi. Kolejny pomysł? Ugotowane pierogi polej 100 ml podgrzanej śmietany 36% z dodatkiem łyżki siekanego kopru, pieprzu i soli.
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Pyszne pierogi z grzybami to klasyczne polskie danie, które gości na stołach głównie podczas świąt. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, można zapomnieć o żmudnym lepieniu pierogów i cieszyć się wyjątkowym smakiem pieczarkowo-podgrzybkowego nadzienia. Z dodatkiem smażonej cebulki, marchewki i pietruszki, pierogi z grzybami zachwycają niepowtarzalnym smakiem i aromatem skarbów lasu.
Marka "Proste Historie" mówi o domu w którym pachnie dobrym jedzeniem. Namawia konsumentów do wspólnego celebrowania przyjemności i wspólnych posiłków. To naturalność, świeżość, proste produkty, to możliwość stworzenia własnego dania ze zdrowych składników.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Iglotex SA
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
(+48) 58 582 42 59
www.iglotex.pl