Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Parówki z serem w boczku wyprodukowane z wyselekcjonowanego mięsa. Swój smak zawdzięczają procesowi wędzenia i starannie dobranym przyprawom. Na zewnątrz owinięte parzonym boczkiem, a wewnątrz ser Emmentaler. Łatwe w przygotowaniu, na patelni, na grillu, w piekarniku.
Wyrób wieprzowy, homogenizowany, wędzony, parzony, z serem, owinięty boczkiem parzonym.
Składniki: 72% kiełbasa wieprzowa z serem (mięso wieprzowe 79%, ser Emmentaler 14% (zawiera mleko), sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu), 28 % boczek wieprzowy, parzony (boczek wieprzowy (ze 102 g boczku wyprodukowano 100 g boczku parzonego), sól, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), białko wieprzowe, maltodekstryna, glukoza, cukier, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu).
Produkt może zawierać: soję, gluten, orzechy, seler, gorczycę.
Produkt zawiera: mleko. Produkt może zawierać: soję, gluten, orzechy, seler, gorczycę.
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6 . Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Przygotowanie: Parówki należy piec/ grillować z obu stron na średnim ogniu na patelni (ok. 4 min.), grillu (ok. 7 min.) lub w piekarniku (ok. 8 - 10 min. 200°C) do osiągnięcia pożądanego przypieczenia.