Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi - odkrywamy je na nowo poprzez oryginalne smaki warzywnych farszy, które zamknięte zostały w delikatnym cieście. Dynię delikatnie podsmażaliśmy, by wydobyć jej smak i aromat. Potem dodaliśmy białą quionę, jarmuż, szczyptę chilli i świeżą kolendrę. Bo to co decyduje o wyjątkowości pierogów – to pyszny środek. Warzywny farsz to 1 z 5 rekomendowanych porcji warzyw dziennie. Bez konserwantów i barwników
mąka pszenna, dynia 29,4 %, gotowana biała quinoa 14,7 %( woda, biała quinoa), woda,
olej rzepakowy , jarmuż 3%, ekstrakt przypraw, sól, świeża kolendra 0,36 %, przyprawy,chilli 0,02%,aromat naturalny
zawiera gluten może zawierać: mleko, jaja, seler, gorczycę, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam
Przechowywać w temperaturze +1 do+6 oC. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej do temperatury minimum 80°C 1. Smaż pierogi na patelni z niewielką ilością rozgrzanego tłuszczu przez ok. 5 minut. 2. Wrzuć pierogi do lekko osolonej wrzącej wody (2l). Po wypłynięciu pierogów na powierzchnię gotuj na małym ogniu przez 2 min. 3. przełóż pierogi na talerz i ogrzewaj w kuchence mikrofalowej (700W) przez ok. 2-3 minuty.