Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czy wiesz... jak zamieniamy warzywa w fusilli? Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa. Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto. Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne fusilli. Wysoka zawartość białka i źródło błonnika Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące Warzywio 100% warzyw w formie makaronu.
mąka z cieciorki 80% i z kukurydzy 20%
Gluten | Nie zawiera |
Soja | Może zawierać |
Może zawierać soję. Bez glutenu.
Może zawierać soję. Bez glutenu.
wysoka zawartość białka i źródło błonnika
250
g
Waga brutto270
Wymiar liczbowy250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
3.5
Opakowanie zawiera ok. 3,5 sugerowanych porcji produktu.
Typ | Karton |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce166
Wymagana szerokość na półce101
Wymagana głębokość na półce63
Wysokość166
Szerokość101
Głębokość63
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i intensywnych zapachów. Po otwarciu opakowania przechowywać szczelnie zamknięte.
1. Do gotującej się, posolonej wody dodajemy Warzywio
2. Gotujemy 10 minut (nie dłużej!)
3. Odcedzamy i płuczemy pod zimną wodą
Tak jak w przypadku gotowania warzyw strączkowych, pojawienie się piany w trakcie gotowania jest zjawiskiem naturalnym. Płukanie Warzywio zimną wodą pozwala na pozbycie się nadmiaru skrobi.
4. Jedz Warzywio tak jak lubisz:
Na ciepło podgrzane na patelni z ulubionym sosem.
Na zimno w sałatce, skropione oliwą z oliwek, z dodatkiem ulubionych składników.
Grecka sałatka z fusilli
Dla 4 osób
Lista zakupów
1 opakowanie Warzywio z cieciorki i kukurydzy
1 jabłko
60 g suszonej żurawiny
200 g sera Feta
280 g pomidorków koktajlowych
90 g prażonych orzeszków piniowych
1. Kroimy pomidorki koktajlowe i jabłko w kostkę
2. Dodajemy ser Feta, prażone orzeszki piniowe oraz żurawinę
3. Doprawiamy do smaku, dodajemy rukolę oraz wcześniej ugotowane, ostudzone Warzywio
Znajdź więcej przepisów na stronie warzywneinspiracje.pl
Czy wiesz...
jak zamieniamy warzywa w fusilli?
Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa.
Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto.
Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne fusilli.
Wysoka zawartość białka i źródło błonnika
Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące
Warzywio 100% warzyw w formie makaronu
wysoka zawartość białka
100% cieciorki i kukurydzy
źródło błonnika
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
PodmarkaWarzywio
Nazwa funkcjonalnaWarzywa w formie makaronu
Wariantz cieciorki i kukurydzy
Wypróbuj także:
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Zielony groszek i cukinia
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Soczewica koralowa i marchewka
Miejsce pochodzenia Unia Europejska
Green Dot
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Infolinia: 0 801 372 032
Opłata jak za jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl
www.facebook.com/bonduellepolska
0801372032
www.bonduelle.pl
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa