Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser sałatkowy Grikios to miękki ser solankowy, wytwarzany z krowiego mleka pasteryzowanego. Ser o stałej, zwartej konsystencji – znakomity dodatek do sałatek. Należy do serów kwasowo-podpuszczkowych, pełnotłustych – 45% zawartości tłuszczu w suchej masie.
Ser Grikios jest najczęściej używany do przygotowywania sałatek, ale nadaje się także do zapiekania i przyrządzania potraw na ciepło. Idealny dla miłośników świeżej kuchni śródziemnomorskiej.
Smaczne potrawy z serem Grikios – propozycje:
pasteryzowane MLEKO
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 45 %
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Po otwarciu należy spożyć w przeciągu 5 dni. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 8
Grikios
Marka | Grikios |
Euroser Dairy Group
ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska
Wyprodukowano dla: Euroser Dairy Group, ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska www.euroser.pl
Euroser Dairy Group, ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska www.euroser.pl
www.euroser.pl