Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, suszona. Kiełbasa w osłonce alginianowej jadalnej. Powierzchnia sucha, równomiernie pomarszczona. Osłonka ściśle przylegająca do masy mięsnej. Gramatura: 100 g. Surowce równomiernie rozłożone. Konsystencja ścisła, krucha. Barwa batonu brązowoczerwona, z widocznymi przyprawami. Barwa na przekroju ciemnoróżowa, tłuszczu biała do kremowej. Smak i zapach charakterystyczne dla kiełbasy wieprzowej z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słona.
KABANOS & CHILL MINI PEPPERONI
KIEŁBASA WIEPRZOWA, DROBNO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, SUSZONA.
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
100 g produktu wyprodukowano ze 180 g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso wieprzowe, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (w tym pieprz cayenne 0,7%, papryka chili 0,5%), białko wieprzowe kolagenowe, cukier, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), ekstrakty przypraw, glukoza, stabilizatory: trifosforany, węglany sodu;
substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt w osłonce jadalnej (substancja żelująca: alginian sodu, stabilizator: chlorek wapnia, aromat).
Może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO łącznie z LAKTOZĄ, SELER, SOJĘ
Przechowywać w temperaturze od +2°C do + 24°C.
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 48 godzin, lecz nie później niż po terminie przydatności do spożycia.