Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
cukier
tłuszcze roślinne (palmowe)
czekolada deserowa 19 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, aromat)
mleko pełne w proszku
serwatka w proszku (z mleka)
miazga z orzeszków arachidowych
listki waflowe (mąka pszenna, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, emulgator: lecytyny sojowe, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu, sól)
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
orzeszki arachidowe (kawałki)
płatki karmelowe (cukier, syrop glukozowy)
karmelizowane ziarno kakaowe (ziarno kakaowe, cukier)
pasta kawowa (kawa, tłuszcz roślinny rzepakowy, emulgator: lecytyny sojowe)
chrupki zbożowe (mąka pszenna, cukier, mąka ze słodu pszennego, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, emulgator: lecytyny słonecznikowe, sól, naturalny aromat waniliowy)
emulgator (lecytyny sojowe)
miazga kakaowa
aromaty
tłuszcz kakaowy
barwnik (ekstrakt z papryki)
tłuszcz mleczny
sól
Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 47 %
Przechowywać w temperaturze otoczenia.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.