Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa wieprzowo-drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Kiełbasa w osłonkach alginianowych (Ø 19) o długości odkręcania co 12 – 13 cm. Powierzchnia batonu czysta, delikatnie wilgotna. Waga wyrobu stała 0,300 kg. Surowce na przekroju równomiernie rozłożone; niedopuszczalne skupiska jednego ze składników. Konsystencja krucha, dość ścisła, nierozpadająca się. Barwa batonu złotobrązowa z widocznymi przyprawami. Barwa mięsa na przekroju od jasnoróżowej do jasnoczerwonej, tłuszczu od kremowej do białej. Na przekroju widoczne przyprawy. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wieprzowo-drobiowej, wędzonej parzonej. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw oraz wędzenia, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
KIEŁBASKI EKSTRA DOPRAWIONE
KIEŁBASA WIEPRZOWO-DROBIOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA
Składniki: mięso wieprzowe 48%, mięso drobiowe z kurczaka 33%, skrobia ziemniaczana, woda, tłuszcz wieprzowy, koncentrat białka SOJOWEGO, sól, błonnik PSZENNY bezglutenowy, pomidor suszony, aromaty (w tym aromat papryki, aromat dymu wędzarniczego), glukoza, maltodekstryna, regulatory kwasowości:
kwas cytrynowy, cytryniany sodu; stabilizator: trójpolifosforan sodu; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; zioła, przyprawy, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt w osłonce jadalnej (substancja żelująca: alginian sodu, stabilizator: chlorek wapnia).
Produkt zawiera SOJĘ; Może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SELER, ZBOŻA zawierające GLUTEN.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu lub rozhermetyzowaniu należy spożyć w ciągu 24 godzin, lecz nie później niż po terminieprzydatności do spożycia.