Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Salsa al tartufo bianco - salsa z dodatkiem białej trufli. Doskonłe połączenie kremu z borowików z dodatkiem białej trufli i sera Grana Padano. Uniwersalne zastosowanie do bruschetty, jako sos do makarou czy pizzy. Sprawiają że jest to produkt, który warto mieć w sowojej kuchni. Niebanalne połaczenie smaku, zaskoczy nawet najbardziej wymagających gości. W szczególności polecany do połączenia ze świeżą bagietką. Salsa w połączeniu ze śmietaną twoży niezwykle aromatyczny sos lub nadzienie do włoskich ravioli.
Grzyby borowiki, olej słonecznikowy, śmietana, trufle bianchetto 5%, ser Grana Padano (mleko, podpuszczka, konserwant: lisozima, białko jaja) sól, biełe trufle 0,3%, aromaty.
Zawiera śmietanę i mleko.
Przechowywać suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (2-5st.) nie dłużej jak 5 dni.