Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Prawdziwe włoskie lody o niesamowicie kremowej konsystencji, bogate w chrupiące dodatki obecne w każdym kęsie, otulone płynnym karmelem. Sycylijskie migdały są wysoko cenione za swoje walory smakowe: słodkość i charakterystyczny, intensywny zapach.
Lody włoskiej marki Sammontana to prawdziwe włoskie gelato. Ich historia sięga 1948 roku gdy trzej bracia postanowili rozpocząć sprzedaż swoich lodów wytwarzanych w barze ojca poza miejscowością Empoli. Sammontana jako nieliczna marka włoska pozostała rodzinną firmą.
Pasja, duma i determinacja, z jaką Bagnoli produkują najlepsze pod względem jakości i smaku włoskie produkty, sprawia, że doceniają je konsumenci na blisko 30 rynkach na świecie.
Mleko odtłuszczone odtworzone – Polewa słonego karmelu (29%) (Olej słonecznikowy, Cukier, Mleko odtłuszczone w proszku, Cukier karmelowy 7%, Mleko pełne w proszku, Olej sal, Olej kokosowy, Emulgator: lecytyny słonecznikowe, Sól, Naturalny aromat) - Cukier - Syrop glukozowy - Olej kokosowy - Kawałki migdałów (3,%) Solone karmelizowane ziarno cukru (3%) (Cukier, Masło kakaowe, Sól , Środek zakwaszający: węglany sodu) - Masło – Kawałki ciastczek (3%)(Mąka pszenna, Cukier, Mąka pełnoziarnista, Masło, Syrop cukru inwertowanego, Mleko odtłuszczone w proszku, Substancje spulchniające: Węglany sodu, Węglany amonu, Sól, Naturalny aromat waniliowy) - Żółtko jaj - Emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych - Sól - Cukier karmelizowany (0,1%) - Stabilizatory: alginian sodu, mąka z nasion chleba świętojańskiego – Substancja żelująca: pektyny - Barwnik: annato - Aromat.
Może zawierać: orzeszki ziemne, soję, inne orzechy.
Produkt przechowywać w zamrażarce w temperaturze (-18°C), najlepiej spożyć w ciągu miesiąca od zakupu, minimalny okres przechowywania wskazany na opakowaniu.