Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tykwa marynowana (Kanpyo) marki Asia Kitchen to cienkie paski marynowane w słodkiej zalewie na bazie sosu sojowego, cukru i karmelu. Są nieocenionym i wyjątkowym składnikiem w kuchni azjatyckiej ze względu na swoją dużą zawartość błonnika. Często tykwę marynowaną stosuje się jako dodatek do sushi, sashimi lub dań ryżowych. Tykwa marynowana Asia Kitchen ma miękką konsystencję i wyrazisty smak. Można ją samodzielnie wykorzystać do potraw przygotowywanych w domu. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do klasycznych japońskich sałatek – np. takich z marynowaną rzodkiewką lub ogórkiem. Produkt zawiera pszenicę.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |