Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Krakus. Kiełbasa krakowska sucha powinna być podstawowym składnikiem deski z wędlinami ze względu na swój wyjątkowy smak. Została uwędzona w najlepszych warunkach i doprawiona aromatycznymi przyprawami. Świetnie sprawdzi się również jako składnik kanapek z pomidorami. Możesz pokroić ją w plastry lub kawałki i dodać do sałatki.
wieprzowa
146 g mięsa na 100 g produktu
wędzona dymem bukowo-olchowym
suszona min. 5 dni
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
mięso wieprzowe z szynki
sól
przyprawy
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Na 100 g wyrobu gotowego zużyto 146 g mięsa wieprzowego
Produkt może zawierać: soję, mleko (łącznie z laktozą), seler i gorczycę.
Przeciwutleniacze | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
g
Produkt w osłonce niejadalnej. Przed spożyciem zdjąć osłonkę.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. Powstawanie białego nalotu jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C.
48
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 25
Krakus
Marka | Krakus |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Krakus - mistrz szynki Tradycja od 1951
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, www.krakus.com Oddział w Szczecinie, ul. Pomorska 115b, 70-812 Szczecin, Poland
Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, www.krakus.com
www.krakus.com