Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny hiszpański fuet ekstra, z wieprzowiny rasy duroc.
Wędliny Artysan wyprodukowane są z wieprzowiny Duroc, które są hodowane w naszych własnych gospodarstwach.
• Świnie Duroc to rasa pomiędzy białą świnią a świnią rasy iberyjskiej.
• Mięso jest gładkie, twardy o zwartej strukturze, ze zdrowym wyglądem oraz kolorem.
• Mięso z wieprzowiny Duroc charakteryzuje się marmurkowym tłuszczem śródmięśniowym, najważniejszym ze względów sensorycznych, co zapewnia większą soczystość oraz delikatność, lepszy smak niż innych mięs.
Męso wieprzowe*, LAKTOZA, sól, pieprz, przeciwutleniacz (E-316), substancje konserwujące (E-250, E-252), naturalna osłonka wieprzowa. *z rasy Duroc 50%.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.