26% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt wyprodukowany w 100 % z hodowli z własnego gospodarstwa.
Do hodowli nie użyto antybiotyków.
Do karmienia zwierząt stosowana jest wyłącznie pasza wyprodukowana we własnym gospodarstwie.
Salceson – to parzona wędlina podrobowa, która ma tyle samo zwolenników, co przeciwników. Głównym zarzutem wobec salcesonu jest jego tłustość. Nie warto obawiać się domowego salcesonu – owszem, jest nieco kaloryczny, ale za to bardzo zdrowy. Salceson z Rusiborza jest przede wszystkim bogatym źródłem białka, witamin, kwasu foliowego czy kolagenu, który jest naturalnym budulcem wielu narządów człowieka.
Salceson być może nie grzeszy urodą, ale nie o wygląd przecież chodzi. Plasterek salcesonu z Rusiborza od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi, a może być miłą odmianą dla kanapki. Najlepiej smakuje ze świeżutkim chlebem na zakwasie.
Salceson z Rusiborza jest salcesonem białym i trafi nawet w najbardziej wyrafinowane gusta. Tylko daj mu szansę.
Mięso wieprzowe (golonka) 71%, mięso z głów wieprzowych, podroby wieprzowe, skórki wieprzowe 27%, sól, pieprz czarny, kminek, substancja konserwująca: azotyn sodu
brak alergenów, bez laktozy, bezglutenowy
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 stopni Celcjusza. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 2 dni od otwarcia opakowania.
Produkt gotowy do spożycia przed lub po obróbce termicznej.