Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta meksykańska na bazie tofu marki Naura to wegańska i bezglutenowa propozycja skomponowana z warzyw i tofu, powstałego z soi. Soja, z której produkowane jest tofu, to w dalszym ciągu najlepszy roślinny zamiennik białka zwierzęcego. Dodatek papryczki chili nadaje paście charakterystyczny meksykański smak. Pikantna pasta idealnie sprawdza się jako szybkie i zdrowe śniadanie – w zestawie ze świeżym pieczywem lub chrupkimi waflami ryżowymi. Świetna również jako dodatek do tortilli, dip do warzyw lub składnik wegańskich zapiekanek.
Woda, tofu 21% (nasiona soi 57%, woda), pulpa sojowa (woda, nasiona soi), olej rzepakowy, suszone drożdże (drożdże, ekstrakt słodowy jęczmienny), modyfikowana skrobia kukurydziana, cebula, płatki czerwonej i zielonej papryki, sól, mieszanka przypraw, chilli.
Produkt zawiera soję i gluten.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pasta do smarowania. Gotowa do spożycia.
Merkury S.A. ul. Sejneńska 16, 15-399 Białystok