Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tortellini z ricottą i szpinakiem: włoskie pierożki, danie samo w sobie. Produkt wysokiej jakości wyprodukowany wg. tradycyjnej receptury-bez konserwantów.
Ciasto 56%: mąka pszenna, jaja 30%, semolina z pszenicy durum. Nadzienie 44%: ser ricotta 44% (serwatka z mleka, mleko, sól), ziemniaki odwodnione, szpinak 12%, serwatka w proszku, olej słonecznikowy, błonnik
Alergeny: pszenica, jęczmień, jaja, mleko, serwatka. Wyprodukowano w zakładzie w którym przetwarza się również: orzechy, ryby, skorupianki, mięczaki, seler.
przechowywać w temperaturze 4-6 stopni
Sposób przygotowania: gotować 5 minut w osolonej wodzie, odcedzić, przyprawić do smaku. Opakowanie zawiera 2/3 porcje. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.