Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron ze świeżych jaj z nadzieniem z grzybów. Pierożki świeże Rana są najwyższej jakości produktem świeżym, najbliższym ręcznie robionym pierogom domowym.
Zawierają w cieście 20% świeżych jaj a farsz jest przygotowany z najwyższej jakości składników, brak w składzie wszelkiego rodzaju sztucznych barwników czy konserwantów.
Krótki czas gotowania pozwala na szybkie uzyskanie gotowego dania o restauracyjnych walorach smakowych.
Ciasto 50%: mąka pszenna, jaja 30%, semolina z pszenicy durum. Nadzienie 50%: ser ricotta (serwatka z mleka, mleko, sól), ziemniaki odwodnione, olej słonecznikowy, borowiki 7%
(Boletus edulis i grzyby z tej grupy), serwatka w proszku, starty ser, cebula, suszone pieczarki 2% (Agaricus Bisporus), sól, białe wino, naturalne aromaty (zawierają mleko), pietruszka
Alergeny: pszenica, jęczmień, jaja, mleko, serwatka. Wyprodukowano w zakładzie w którym przetwarza się również: orzechy, ryby, skorupianki, mięczaki, seler.
przechowywać w temperaturze 4-6 stopni
Sposób przygotowania: Gotować przez 4 minuty w dużej ilości wrzącej osolonej wody, odcedzić i przyprawić do smaku.