Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lody o smaku kokosowym i lody o smaku mango i marakui z sosem o smaku mango i marakui (21%) w białej czekoladzie (29%) z wiórkami kokosowymi (2%).
odtworzone odtłuszczone MLEKO
cukier
tłuszcz kakaowy¹
syrop glukozowo-fruktozowy
koncentrat odtłuszczonego MLEKA (proszek lub płyn)
odtłuszczone MLEKO w proszku
syrop glukozowy
przecier z mango (4 %)
tłuszcz MLECZNY
cukier inwertowany
pełne MLEKO w proszku
kokos
pasta kokosowa (2 %)
tłuszcz kokosowy
fruktoza
mango (1 %)
sok z marakui² (1 %)
sok z limonki²
syrop fruktozowy
preparat serwatkowy (MLEKO)
przecier z marakui (0,4 %)
emulgatory (E 471, lecytyny)
skrobia modyfikowana
stabilizatory (E440, E412, E410, E417, E407)
regulatory kwasowowości (E330, E331)
aromaty
sok z dyni²
sok jabłkowy²
sok zmarchwi²
sól
sok z cytryny²
barwnik (E 160a)
¹Certyfikowane Rainforest Alliance
²sok zagęszczony
Może zawierać migdały i soję. Produkt bezglutenowy.
Wartość energetyczna | 997kJ | 12.00% | |
100 ml: 1131 kJ/270 kcal | |||
100 g: 1329 kJ/318 kcal | |||
% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Bezglutenowy
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1171 | 995.35 |
Wartość energetyczna (kcal) | 280 | 238 |
Tłuszcz (g) | 16 | 13.6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 11 | 9.35 |
Węglowodany (g) | 30 | 25.5 |
w tym cukry (g) | 24 | 20.4 |
Białko (g) | 3.5 | 2.975 |
Błonnik (g) | ||
Sól (g) | 0.17 | 0.145 |
Wymiar liczbowy 85
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Torebka |
ml
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz opakowanie. Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C.
Maks. temp. °C -18
Magnum
Marka | Magnum |
Podmarka Double
Sojusz Rainforest Alliance
www.magnumicecream.com www.instagram.com/magnum ra.org
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Polska
Unilever Polska Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Polska Infolinia: 801 313 115
Unilever Polska Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Polska Infolinia: 801 313 115
Infolinia: 801 313 115