mleko pasteryzowane, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Zalecenia dla alergików
zawiera: mleko
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna (kJ)
269.00 kJ
3.2%
Wartość energetyczna (kcal)
64.00 kcal
3.2%
Tłuszcz (g)
3.00 g
4.3%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
1.90 g
9.5%
Węglowodany (g)
5.20 g
2.0%
w tym cukry (g)
4.70 g
5.2%
Białko (g)
4.10 g
8.2%
Błonnik (g)
g
Sól (g)
0.10 g
1.7%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.