Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Back-Camembert MINIS
Ser do zapiekania w chrupiącej panierce z sosem żurawinowym.
Panierowane, wstępnie zapieczone, schłodzone Sposób przyrządzania:
W piekarniku(ok. 6 – 7 min. w temp. 200 0 C aż skórka lekko się uwypukli)
Na patelni (zapiekać w niewielkiej ilości tłuszczu lub oleju po ok. 2 min. z każdej strony)
We frytownicy(ok. 1 min. w temp. ok 170 0 C do uniesienia się na powierzchnię)
Mini ser Camembert do zapiekania: 66% SER CAMEMBERT; mąka (PSZENNA); olej słonecznikowy; sól; serwatkowe, przyprawy.
Sos żurawinowy: 48% żurawiny; cukier; woda; syrop glukozowo – fruktozowy; substancja żelująca: pektyny; stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa; regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
zawiera: pszenica, mleko
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C