Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier puder to produkt powszechnie stosowany w kuchni każdego smakosza słodkich wypieków. Bardzo dobrze komponuje się z masą czekoladową, drożdżową czy waniliową. Wykorzystuje się go do deserów, pieczenia ciast oraz robienia wszelkich słodkich sosów i musów. Może być także dodawany do składników lukru oraz polewy. Racuchy, pączki, czy magdalenki zawsze będą lepiej smakowały posypane cukrem pudrem. W przypadku dania obiadowego można go wykorzystać, przyrządzając makaron z serem – posypanie całości cukrem nada potrawie jeszcze więcej słodyczy.
idealny do wypieków
z polskich buraków
w zgodzie ze środowiskiem
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 408
g
polski
Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Uniwersalne bezy Przygotowanie: 4 białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodawać 250 g cukru pudru nie przestając miksować i nie dopuszczając do powstania grudek. Na koniec dodać płaską łyżkę mąki ziemniaczanej i miksować kilka minut. Przy pomocy szprycy lub woreczka z uciętym rogiem nakładać na wyłożoną papierem blachę pożądane kształty bezy, zachowując między nimi odstępy. Pieczenie: Piec w temp. 120-140 stopni przez około 45 minut (obserwując co jakiś czas). Uwagi: Temperatura oraz czas pieczenia to wartości orientacyjne - należy je zawsze dostosować do swojego piekarnika.
Diamant
Marka | Diamant |
Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew Subtelnie przyprószy oraz udekoruje ciasta i desery Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste
www.facebook.com/slodkielaczy
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35, 60-837 Poznań Serwis konsumencki: tel. +48 61 8665061 www.diamant.pl
+48 61 8665061
www.diamant.pl