Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjne paluszki Grissini Grissinitalia to doskonała przekąska i dodatek do wielu dań. Najczęściej stosowane w kuchni włoskiej. Są kruche i delikatne, sprawdzą się do przyrządzenia posiłków na słodko i na słono. Wypiekane są w oparciu o tradycję, bez konserwantów i chemicznych ulepszaczy.
Paluszki Grissini wyprodukowane są z wysokiej jakości produktów, które są dobrym źródłem błonnika pokarmowego i wielu minerałów. Można z nich szybko stworzyć eleganckie i pyszne przekąski, które zadowolą każde podniebienie.
Do czego można wykorzystać tradycyjne paluszki Grissini Grissinitalia?
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1732 | 2078.4 |
Wartość energetyczna (kcal) | 414 | 496.8 |
Białko (g) | 9 | 10.8 |
Węglowodany (g) | 80.6 | 96.72 |
Tłuszcz (g) | 6.2 | 7.44 |