Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mrożone ciasto francuskie marki Frosta pozwoli na szybkie przygotowanie pasztecików, ciastek lub przekąski. Wystarczy tylko dodać ulubione składniki, uformować kształt z rozmrożonych porcji ciasta i piec od 12 do 20 minut, w zależności od potrzeb.
Opakowanie zawiera 6 rozwałkowanych porcji ciasta wykonanego z mąki pszennej, masła, soli i wody. Po upieczeniu ciasto francuskie zyskuje kruchą, warstwową strukturę, idealnie smakuje na słodko lub wytrawnie. Nadaje się do ciastek z kremem jak napoleonki, z budyniem i owocami, lub serem.
100% naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez aromatów
nowa receptura
mąka pszenna
woda
masło
sól
Barwniki | Nie zawiera |
Wzmacniacze smaku | Nie zawiera |
Smaki / Aromaty | Nie zawiera |
Mleko | Zawiera |
Pszenica | Zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 474
g
6
6 rozwałkowanych porcji ciasta.
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
czeski
węgierski
polski
rumuński
słowacki
Wymagana wysokość na półce110
Wymagana szerokość na półce210
Wymagana głębokość na półce26
Wysokość110
Szerokość210
Głębokość26
Piekarnik: Wyjmij porcję ciasta do rozmrożenia (na około 10 minut). Rozgrzej piekarnik do 210°C. Formuj i nadziewaj jeszcze chłodne ciasto. Przygotowane ciasto ułóż na zimnej blasze na papierze do pieczenia (nie polecamy folii aluminiowej). Piecz przez 12 minut - ciasto bez nadzienia, 20 minut - ciasto z nadzieniem, 30 minut - duże ciasto z nadzieniem np. rolada, strudel.
Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk z boku kartonika. Przechowywanie w domu: * (-6°C): 4 dni ** (-12°C): 3 tygodnie *** (-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Typ | Zamrażać |
Maks. temp. °C-18
FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C017110
FRoSTA
Marka | FRoSTA |
FSC
Skąd pochodzą nasze składniki? Nie mamy tajemnic. Sprawdź na www.frostafoodtracker.pl
Wyprodukowano w Niemczech z surowców krajowych i importowanych (patrz nadruk w polu kodowym)
Nazwa funkcjonalnaCiasto francuskie
Wariantz masłem
FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C017110
FRoSTA sp. z o.o.
ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska
FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska, www.instagram.com/frosta_pl
FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska, www.instagram.com/frosta_pl
info@frosta.pl
www.frosta.pl