Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Irlandzki ser Kerrygold Cheddar Red znany jest przede wszystkim ze swojego niezwykle wyrazistego, oryginalnego smaku. Dzięki temu znakomicie podkreśla rozmaite kanapki, sałatki, przystawki czy inne dania, które bardzo często goszczą na wielu stołach. Bardzo dobrze nadaje się także do wszelkiego rodzaju zapiekanek - pod wpływem wysokiej temperatury bardzo szybko topi isę, jednak wciąż posiada swój aromatyczny i wyrazisty smak.
Irlandzki ser żółty Kerrygold charakteryzuje się zawartością tłuszczu wynoszącą 48%. Wykonany został z pasteryzowanego mleka krowiego, dzięki któremu jego unikalnymi właściwościami można cieszyć się przez bardzo długi czas.
Dojrzewający 3 miesiące. Z mleka od krów wypasanych na łąkach do 300 dni w roku.
wielokrotne zamykanie
MLEKO krowie pasteryzowane
sól
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka: (mikrobiologiczna)
kolor: annatto
Tłuszcz w suchej masie: min. 48%
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Irlandia |
Typ | Torebka |
Waga brutto 210
g
Średnia miara (e)
duński
holenderski
angielski
francuski
grecki nowożytny (1453-)
węgierski
polski
portugalski
Przechowywać w lodówce: 2°C-5°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 5
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Kerrygold
Marka | Kerrygold |
Green Dot
Dojrzewający 3 miesiące. Z mleka od krów wypasanych na łąkach do 300 dni w roku.
Wyprodukowano w Irlandii.
Granlan Sp. z o.o.
ul. Chwaszczyńska 200B 81-571 Gdynia
Pakowano dla: Ornua Co-operative Limited, Grattan House, Mount Street Lower, Dublin 2, Ireland www.kerrygold.com consumerfoods.dublin@ornua.com
Granlan Sp. z o.o. ul. Chwaszczyńska 200B 81-571 Gdynia
Granlan Sp. z o.o. ul. Chwaszczyńska 200B 81-571 Gdynia