Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tiramisu, Creme Brulée, Tarte Citron: Szwajcarscy Maîtres Chocolatiers Lindt uchwycili istotę najwspanialszych deserów i połączyli z wyśmienitą czekoladą.
Podaruj Praliny Creation Dessert w prezencie lub rozkoszuj się niepowtarzalną chwilą zapomnienia.
cukier
tluszcz kakaowy
miazga kakaowa
mleko w proszku
bezwodny tłuszcz mleczny
laktoza
pralina z orzechów laskowych (orzechy laskowe, cukier) 3%
tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy)
cukier inwertowany
syrop glukozowy
orzechy laskowe 1%
wafel [cukier, mąka pszenna, bezwodny tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca (węglany sodu)]
kawałki karmelu [cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyny rzepakowe)] 1%
stabilizator (sorbitole)
odtłuszczone mleko w proszku
orzechy włoskie 0,8%
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
emulgator (lecytyny sojowe)
rozdrobnione herbatniki [mąka pszenna, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), cukier, glukoza, białko mleka, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu)]
beza mleczna (cukier, skrobia pszenna, białka mleka) 0,2%
śmietanka w proszku
chrupiące płatki [mąka pszenna, cukier, słód pszenny, emulgator (lecytyny rzepakowe), substancja spulchniająca (węglany sodu)]
aromat
mascarpone
ekstrakt słodowy jęczmienny
naturalny aromat kawowy
naturalny aromat z wanilii
aromat (wanilina)
naturalne aromaty
sól
substancja glazurująca (guma arabska)
białko mleka
barwnik (ekstrakt z papryki)
stabilizator (fosforany sodu)
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum: 30%; masa mleczna minimum 20%. Czekolada ciemna: masa kakaowa minimum: 44%. Czekolada biała: masa kakaowa minimum: 30%
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 2357 | 4006.9 |
Wartość energetyczna (kcal) | 566 | 962.2 |
Tłuszcz (g) | 36 | 61.2 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 20 | 34 |
Węglowodany (g) | 54 | 91.8 |
w tym cukry (g) | 50 | 85 |
Białko (g) | 4.7 | 7.99 |
Sól (g) | 0.15 | 0.255 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.