Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka Poznańska typ 500 Stoisław wyprodukowana z wysokiej jakości, wyselekcjonowanych ziaren pszenicy, jasna i kleista.
Mąka Poznańska typ 500 ma szerokie zastosowanie w kuchni. Nadaje się do przygotowywania pierogów, klusek, naleśników oraz pizzy – wyrobów wymagających kleistości. Stanowi bazę do przygotowywania sosów i zasmażek. To idealna mąka do pieczenia ciast i rogalików drożdżowych. To podstawa udanego ciasta biszkoptowego.
Udane ciasta na bazie mąki pszennej – inspiracje:
Produkt polski
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1002
kg
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Młyny Stoisław
Marka | Młyny Stoisław |
Mąka poznańska doskonała do ciast drożdżowych, francuskich, na pierogi, naleśniki oraz do zup i sosów
Posiadamy Certyfikaty Jakości ISO 22000.
Produkt polski
Przedsiębiorstwo Zbożowo-Młynarskie "PZZ" w Stoisławiu S.A.
Stoisław 11 76-031 Mścice
Przedsiębiorstwo Zbożowo-Młynarskie "PZZ" w Stoisławiu S.A. Stoisław 11 76-031 Mścice tel. 94 34 55 900 fax 94 34 55 992
Przedsiębiorstwo Zbożowo-Młynarskie "PZZ" w Stoisławiu S.A. Stoisław 11 76-031 Mścice tel. 94 34 55 900 fax 94 34 55 992
94 34 55 900