Oryginalna ciemna pasta miso renomowanej japońskiej firmy Miyako. Otrzymana z fermentowanej soi i ryżu, zawiera duże ilości protein, witamin i minerałów, a także szczepy bakterii, które zwiększają odporność. Fermentuje od kilku miesięcy do k
MIYAKO Pasta miso ciemna
Produkt wycofany
Skład i alergeny
Składniki
ciemna pasta miso na bazie ryżowej 75% (soja 30%, ryż 24%, sól, woda), pasta Miso z soi 19% (soja 51%, sól, woda), alkohol 2,5%, przyprawa
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna (kJ)
770.00 kJ
9.2%
Wartość energetyczna (kcal)
184.00 kcal
9.2%
Białko (g)
11.70 g
23.4%
Węglowodany (g)
25.50 g
9.8%
Tłuszcz (g)
5.30 g
7.6%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.