dynia* (75%), kalafior* (16%), woda, olej rzepakowy**. * składniki z upraw rolnictwa ekologicznego i biodynamicznego, ** składniki z upraw rolnictwa ekologicznego
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna (kJ)
142.00 kJ
1.7%
Wartość energetyczna (kcal)
36.00 kcal
1.8%
Białko (g)
1.20 g
2.4%
Tłuszcz (g)
1.20 g
1.7%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.10 g
0.5%
Węglowodany (g)
3.80 g
1.5%
w tym cukry (g)
3.20 g
3.6%
Sól (g)
0.01 g
0.2%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.