Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
BAKOMA Kefir naturalny - napój z mleka krowiego poddanego procesowi fermentacji. Produkt zawiera głównie białko, a także wapń, fosfor i magnez. Jest także źródłem wielu witamin z grupy B (przede wszystkim B2 i B12), K, A i D. Wprowadzenie kefiru naturalnego do diety wpłynie pozytywnie na funkcjonowanie całego naszego organizmu. Korzystając z niego częściej poczujesz ogromną różnicę w samopoczuciu. Kefir naturalny nadaje się do Muesli, dań śniadaniowych, a także zup, kremów. Można również na jego bazie przygotować delikatne sosy i dipy, a także pyszne koktajle owocowe. Kefir naturalny w smaku jest delikatnie musujący ze względu na zawarty w nim naturalny dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji.
prosty skład
oryginalny, orzeźwiający smak
2 składniki - mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
źródło wapnia
firma polska
mleko
żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
źródło wapnia
Wymiar liczbowy 370
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Butelka plastikowa |
Waga brutto 394
g
Średnia miara (e)
Wstrząsnąć przed otwarciem.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Bakoma
Marka | Bakoma |
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów Poland Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl