Ładowanie...
Tenderloin
Duszone, w sosach, w chińskich przyprawach – polędwiczki wieprzowe lub z indyka smakują wyśmienicie, zwłaszcza jeśli przed ich pieczeniem dobrze je zamarynujemy. Ważne, by kupić mięso świeże, z ekologicznych hodowli. A takie właśnie oferuje nasz supermarket internetowy Frisco.pl. Robiąc zakupy przez Internet możesz wybrać najlepsze polędwiczki dostarczane przez krajowych producentów, próżniowo zapakowane. Przed pieczeniem warto mięso zamarynować, aby przesiąkło aromatycznymi przyprawami. Jeden z prostszych przepisów na polędwiczki wieprzowe mówi o dodaniu już po usmażeniu sosu na bazie zielonego pieprzu. Inny, bardziej inspirowany chińską kuchnią, nakazuje zamarynować je w sosie z czosnkiem, imbirem i miodem, a następnie dusić. Podobnie smakowicie przyrządzić można polędwiczki z indyka, które świetnie smakują na przykład z nadzieniem kurkowym albo boczkiem i pieczarkami. Nasz sklep online to szeroki wybór mięs – dzięki zdjęciom i opisom bez trudu znajdziesz dokładnie takie, jakiego potrzebujesz.