Ładowanie...
Sticks, Popcorn, Crackers
Nowość
Dodaj do ulubionych
BESKIDZKIE Misiaki Krakers 90 gBESKIDZKIE MisiakiKrakers90 g14,33 PLN / kg
Great price!
1.29 PLN1.69 PLN
Best before 29-04-2020
Nowość
Dodaj do ulubionych
BESKIDZKIE Misiaki Breadsticks 180 gBESKIDZKIE MisiakiBreadsticks180 g16,61 PLN / kg
Great price!
2.99 PLN3.99 PLN
Best before 26-01-2020
Best before 26-09-2020
Best before 06-06-2020
Best before 20-03-2021
Best before 03-11-2019
Best before 27-10-2019
Best before 18-12-2019
Best before 28-11-2019
Best before 28-01-2020
Best before 29-01-2020
Best before 22-11-2019
Best before 17-09-2019
Best before 22-01-2020
Best before 28-02-2020
Best before 15-12-2019
Best before 26-10-2019
Best before 31-10-2019
Best before 26-03-2020
W naszym sklepie przygotowaliśmy dla Państwa ofertę chrupiących przekąsek, które doskonale sprawdzają się podczas spotkań z przyjaciółmi lub jako szybka przekąska. Polecamy zatem ich różne rodzaje
  • włoskie paluszki z ciasta chlebowego
  • klasyczne, solone paluszki
  • precelki
  • krakersy
  • popcorn
  • sucharki.
Chrupiące paluszki są świetne jako samodzielny przysmak, ale doskonale łączą się z rozmaitymi sosami, dipami czy salsą na przykład z pomidorów. Taki dodatek może zmienić w coś bardziej wykwintnego krakersy czy sucharki. Propozycja ich podania to na przykład chrupiące krakersy z porcją warzywnej salsy lub pastą z avocado. Świetną, wytrawną kompozycją są krakersy ozdobione łyżką białego sera i kawałkiem wędzonego łososia. Słone przekąski są bardzo uniwersalne, dlatego warto by zawsze paczka znajdowała się w domowych zapasach. Jeśli szukasz czegoś mniej oczywistego – również możemy coś zaproponować. Grissini, czyli włoskie paluszki z chrupiącego ciasta to mniej oczywista, ale równie pyszna przekąska. Warto ich spróbować – w klasycznej formie lub z aromatycznymi dodatkami. Paluszki mogą być wzbogacone o smak ziół – rozmarynu, ziół prowansalskich lub innych dodatków, takich jak na przykład czosnek, pomidory czy zielona cebulka. Dla odmiany zachęcamy do spróbowania słodkiej wersji – z miodem i cynamonem też smakują wybornie!