Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cannelloni spinaci ze świeżego ciasta makaronowego z pysznym, delikatnym farszem ze szpinaku.
szpinak* (33%), przecier pomidorowy*, woda, mąka z pszenicy durum*, ser* (z podpuszczki mikrobiologicznej), bułka tarta* (mąka pszenna*, drożdże*, sól morska), płatki ziemniaczane*, skrobia pszenna*, surowy cukier trzcinowy*, sól morska, cebula w proszku*, czosnek*, bazylia*, tymianek*, gałka muszkatołowa*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.
Rozgrzać piekarnik (200°C w tradycyjnym piekarniku, 180°C w piekarniku z termoobiegiem). Umieścić zamrożone canelloni w piekarniku bez pokrywy na środkowym poziomie i podgrzewać przez około 40 minut. Rozmrożone canelloni będzie gotowa w około 30 min. Danie jest gotowe do podania, kiedy ser jest ładnie brązowy i sos się zagotuje.