Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Serek CAPRESI typu włoskiego wyprodukowany jest z pełnowartościowych białek serwatkowych - albumin i globulin. Zawierają one wszystkie niezbędne aminokwasy egzogenne w proporcjach odpowiadających potrzebom organizmu ludzkiego.
Albuminy i globuliny są składnikami enzymów i hormonów niezbędnych do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych szczególnie dzieci, ale również sportowców i osób zagrożonych osteoporozą. Białka te wspomagają również system odpornościowy organizmu człowieka.
Serek CAPRESI zawiera 3-krotnie więcej wapnia niż inne produkty tego typu.
najwyższa ochrona produktu, srebrna metaliza - 100% metaliza
serek śmietankowy
substancje zagęszczające: żelatyna wieprzowa, karagen, mączka chleba świętojańskiego, guma guar
sól
płatki papryki 1%
koncentrat papryki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Waga brutto 174
g
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Polmlek
Marka | Polmlek |
Capresi kusi smakiem