Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Natur Mieszanka przyprawowa do ryb i owoców morza. 100% naturalnych składników o obniżonej zawartości soli oraz bez dodatku glutaminianu sodu.
100% naturalnych składników
obniżona zawartość soli
bez dodatku glutaminianu sodu
sól morska
czosnek 17%
cukier
bazylia 14,8%
suszona cebula
natka pietruszki 4,1%
imbir
rozmaryn 2,1%
koper
liść laurowy
oliwa z oliwek
Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Seler | Może zawierać |
Jaja | Może zawierać |
Mleko | Może zawierać |
Pszenica | Może zawierać |
Wymiar liczbowy 20
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 24
g
Średnia miara (e)
polski
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
Wymagana wysokość na półce 149
Wymagana szerokość na półce 110
Wymagana głębokość na półce 6
Wysokość 149
Szerokość 110
Głębokość 6
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Pstrąg pieczony Składniki: 2 patroszone pstrągi, Vegeta Natur do ryb i owoców morza, 2 cytryny, 1 pęczek świeżego koperku, 2 łyżki masła Sposób przygotowania: 1. Rybę myjemy i osuszamy. Vegetę do ryb i owoców morza mieszamy z masłem, 2 łyżeczkami soku z cytryny i nacieramy rybę od środka. Do środka wkładamy kilka plasterków cytryny i gałązkę kopru. Rybę oprószamy na zewnątrz Vegetą Natur do ryb i owoców morza, skrapiamy sokiem z cytryny, zawijamy w folię aluminiową. 2. Rybę pieczemy w rozgrzanym piekarniku do 180°C ok. 30 min. Wskazówka: Przyprawa Vegeta Natur idealnie nadaje się do doprawiania owoców morza takich jak krewetki, ostrygi, kalmary i ośmiorniczki.
Vegeta
Marka | Podravka |
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Obniżona zawartość soli
Nazwa funkcjonalna Mieszanka przyprawowa
Wariant do ryb i owoców morza