Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dieta bezglutenowa nie musi oznaczać wykluczenia makaronu. Nasza propozycja to unikalna mieszanka białej i żółtej kukurydzy oraz ryżu, z której produkujemy bezglutenowy makaron Spaghetti, o delikatnym i zrównoważonym smaku. Dzięki temu może on być podstawą wielu ulubionych dań makaronowych dla osób na diecie bezglutenowej, ale nie akceptujących kompromisów w kwestii smaku i konsystencji.
mąka kukurydziana biała (60 %)
mąka kukurydziana żółta (29,5 %)
mąka ryżowa (10 %)
woda
emulgator: mono - i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 400
Pack | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 419
g
Średnia miara (e)
Do 1 litra wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 10 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
Znak przekreślonego kłosa - IT-110-004
Barilla
Marka | Barilla |
Znak przekreślonego kłosa
Dieta bezglutenowa nie musi oznaczać wykluczenia makaronu. Nasza propozycja to unikalna mieszanka białej i żółtej kukurydzy oraz ryżu, z której produkujemy bezglutenowy makaron Spaghetti, o delikatnym i zrównoważonym smaku. Dzięki temu może on być podstawą wielu ulubionych dań makaronowych dla osób na diecie bezglutenowej, ale nie akceptujących kompromisów w kwestii smaku i konsystencji.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.