Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonały w smaku i strukturze. Makaron spaghetti to najpopularniejszy typ makaronu. Najczęściej serwuje się go z sosem bolońskim, neapolitańskim i carbonara lub słynnym olio al aglio ( z oliwą i czosnkiem). Świetnie współgra z owocami morza.
mąka kukurydziana
mąka ryżowa
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
Gluten | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 262
g
Średnia miara (e)
angielski
francuski
włoski
polski
hiszpański
Język danych | polski |
Główny język opisu | angielski |
Wymagana wysokość na półce 306
Wymagana szerokość na półce 90
Wymagana głębokość na półce 18
Wysokość 306
Szerokość 90
Głębokość 18
Zagotuj 2 l wody z 2 łyżeczkami soli (10 g). Wrzuć makaron do garnka, delikatnie mieszając, gotuj 6 minut. Następnie zdejmij garnek z ognia i pozostaw w nim makaron na 5 minut tak, aby uzyskał pożądany stopień miękkości. Następnie odcedź i podawaj z sosem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Farabella
Marka | Farabella |
Znak przekreślonego kłosa
Green Dot
Wyprodukowano we Włoszech.
Nazwa funkcjonalna Makaron
Wariant spaghetti
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147 A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147 A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147 A 05-152 Czosnów www.decare.pl
www.decare.pl