Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Aromatyczne pomarańcze z kontrolowanych upraw, dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów cytrusowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów - wprost Ze świata natury.
z pomarańczy z Włoch
cukier
11 % skórka pomarańczowa
naturalny aromat pomarańczowy
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Wymiar liczbowy 15
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 16
g
Wymagana wysokość na półce159
Wymagana szerokość na półce99
Wymagana głębokość na półce4
Wysokość159
Szerokość99
Głębokość4
Doskonały do ciast, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepis na Pomarańczowe brownie Dodaj: 200 g gorzkiej czekolady, 200 g masła, 50 g kakao, 150 g mąki pszennej, 1 łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera, 350 g cukru, 1 opak. Cukru ze skórką pomarańczową Dr. Oetkera, 4 jajka. Sposób przygotowania: 1. Formę 24x28 cm wyłóż papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180°C. 2. Czekoladę pokrusz do miski (metalowej, szklanej) ustawionej na garnku z gotującą się wodą i dodaj masło. Cały czas mieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstaw do przestygnięcia. 3. Do osobnej miski wsyp kakao i mąkę, dodaj proszek do pieczenia, cukier oraz Cukier ze skórką pomarańczową. Dokładnie wymieszaj i połącz z rozpuszczoną czekoladą oraz masłem. Następnie wbij jajka i miksuj aż do uzyskania gładkiej konsystencji. 4. Czekoladową masę przelej do formy i wstaw do piekarnika na 25 minut. Po upieczeniu przestudź.
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Podmarka Ze świata natury
Aromatyczne pomarańcze, dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów cytrusowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów - wprost Ze świata natury.
Nazwa funkcjonalnaCukier
Wariantze skórką pomarańczową