Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mortadela Bologna – plastry Casa Modena to włoska szynka wyprodukowana z rozdrobnionego mięsa wieprzowego, dla amatorów tradycyjnych smaków. To produkt najwyższej jakości, o wysokich walorach smakowych i zwartej, elastycznej konsystencji.
Idealnie doprawiona Mortadela Bologna doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym pieczywem, z warzywami, a także jako przekąska lub danie obiadowe. Ten włoski specjał jest podstawą wielu aromatycznych dań.
Dania z mortadelą – propozycje:
Mortadela smażona w panierce
Szwajcarska sałatka z mortadeli
Mortadela w cieście naleśnikowym
Wieprzowina, sól, pistacje 0,6%, przyprawy, aromaty naturalne, przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, konserwanty: azotyn sodu.
Przechowywać w temperaturze od 0ºC do 4ºC . Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni oraz przed terminem przydatności do spożycia.