Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym, oryginalnym smaku. Obok fondue jest najbardziej popularną potrawą w Szwajcarii. Zachwyca swoim smakiem i wyglądem- ma jasną, pomarańczowo-brązową skórkę i wnętrze koloru kości słoniowej. Zaletą Raclette jest możliwość bardzo szybkiego przygotowania przepysznej potrawy. Ser można podawć z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybami i przyprawami. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego.Zawiera 48% tłuszczu w suchej masie.
sery europejskie
nabiał europejski
sery francuskie
mleko krowie pasteryzowane
sól
kultury bakterii mlekowych
bakterie kwasu mlekowego
podpuszczka zwierzęca
substancja konserwująca: piramycyna
Zaw. tł. w s. m. min. 45 %
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Tacka |
Waga brutto 240
g
Średnia miara (e)
Przechowywać w temp. +2/+8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Ermitage
Marka | Ermitage |
Green Dot
Raclette to oryginalny francuski ser półtwardy o bardzo wyrazistym smaku. Ser Raclette idealnie pasuje do dań zapiekanych, dzięki swojej konsystencji wspaniale się rozpływa. Ser Raclette komponuje się bardzo dobrze z: ✔️ warzywami (szczególnie z ziemniakami) ✔️ wędlinami ✔️ mięsem ✔️ rybą