przeciery z: dyni (10%), marchwi (7%) i jabłek (6%)
witamina C
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna (kJ)
316.00 kJ
3.8%
Wartość energetyczna (kcal)
75.00 kcal
3.8%
Tłuszcz (g)
0.00 g
0.0%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.00 g
0.0%
Węglowodany (g)
16.00 g
6.2%
w tym cukry (g)
15.00 g
16.7%
Błonnik (g)
2.30 g
Białko (g)
0.80 g
1.6%
Sól (g)
0.03 g
0.5%
Witamina C (mg)
12.00 mg
15.0%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.